aandacht voor mijn werk

Soms is het erg leuk om contact te hebben via Facebook. Zo merkte ik dat er de afgelopen dagen wel erg veel naar mijn website werd gekeken. Ik kreeg ook een explosie van verzoeken om vrienden te worden op FB.  Reacties uit Australië, Amerika, India en Europa. Pas veel later begreep ik dat al deze aandacht er was dankzij een Griekse vrouw (?) die regelmatig op facebook de website vermeld ( plus heel veel foto’s) van een kunstenaar waar ze het werk van waardeert.

Minder leuk:                                                                                                                                                          * Er staan foto’s bij die van een vorige versie van een werk zijn gemaakt zoals van ROEMRIJK vilt.  Dit werk veranderde ik later door een groot stuk eraf te halen. Hoe ze aan de ‘oude’ foto is gekomen is mij een raadsel.

ROEMRIJK vilt, laatste versie

*En je moet niet naar de vertaling kijken die gemaakt is van de tekst op mijn website. Waarschijnlijk  werd het Grieks vertaald door een  vertaalmachine. Textiel wordt dan bijvoorbeeld “glasfiber”.