Laatste dagen op Ameland

Vandaag maandag 27 november heb ik weer een vrije dag omdat de locatie Stalhuus gesloten blijft op maandag.

Heb net mijn laatste fietstocht kunnen maken . Weer genoten! Nog wat kunstenaars bezocht op een andere lokatie en zelfs de “mieren-installatie” gezien.  Langzamerhand word ik wat weemoedig, nog een paar dagen en ik ga weer naar huis.    Wat heb ik een prachtige tijd gehad.   Nog nooit ben ik zo bewonderd en heb ik ZOVEEL complimenten gehad!  Ik zou er blasé van worden.

Verder heb ik vele contacten kunnen leggen op Ameland. Dat zag  ik net op mijn fietstocht. Ik werd meerdere malen herkend, zelfs door tegemoetkomende fietsers: “kijk dar heb je die mevrouw die vilt”. zo leuk!

Ik denk langzamerhand aan een nieuw doek met de titel:  “DENKEND aan AMELAND”.  Het moet dus een herinnering worden van mijn verblijf op een maand Ameland.   Heb ik heel veel zin in!