tentoonstellingen

Elk jaar probeer ik in ieder geval twee tentoonstellingen te hebben. Daar maak ik ook altijd nieuw werk voor. Een mooi moment om weer eens een nieuwe techniek uit te proberen. Ik maak dan met deze nieuwe techniek een vis. De vorm van een vis is sierlijk en juist de eenvoud van de visvorm leent zich uitstekend voor experimenteren met nieuwe materialen. Met de ervaring die ik dan heb opgedaan maak ik het nieuwe werk.
In principe ben ik tijdens een tentoonstelling veel aanwezig, zodat ik de bezoekers kan ontmoeten. Voor mij is dat belangrijk . Dan kan ik de reacties zien en met hen praten over de inhoud. Zo hoor ik ook HUN verhalen. Zoals hun ervaring met het ouder worden van hun ouders of verhalen over hun jeugd. Het is ook een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Ik wissel graag uit en geef tips. Over mijn manier van werken heb ik geen geheimen. Iedere viltster werkt immers weer anders, dat is juist het bijzondere van vilten.

*Opbouwen van een tentoonstelling. Hier wat foto’s bij de opbouw in  Waterlandsmuseum de Speeltoren in Monnickendam( 2019/2020).

Tentoonstellingen update, 20 juni 2020

Voorzichtig aan beginnen we weer te plannen. Mijn eerste tentoonstelling dit jaar zal in Monnickendam zijn. In de Grote Kerk is een presentatie van leden van de Waterlandse Kunst Kring. Hier zal nieuw werk van mij te zien zijn:

mijn project KEEROMME bestaat uit verschillend werk: ‘n aantal VISSEN en een installatie van BOMEN. Ik ben er nog voor aan het werk. Heb dus wel ‘n aantal foto’s uit de voorbereiding.

Dit werk heb ik bedacht omdat ik werk wilde maken dat aan beide zijden ‘uitgewerkt’ is ,  dus zowel een voor -als achterkant heeft.

*zaterdag 26 september t/m zondag 11 oktober 2020

——————————————————————————-


OVERZICHTSTENTOONSTELLING

Museum de Kantfabriek in Horst (Noord Limburg)     

Titel van de tentoonstelling:     HULDE

Een tentoonstelling waar ik me erg op verheug. Ik zal een keuze maken uit al mijn werk en het met veel plezier in deze prachtige ruimte laten zien.

Ook ben ik nieuw werk voor deze expositie aan het maken: ‘PARADE’, opnieuw een eerbetoon aan alle handen die ooit prachtig textiel hebben gemaakt.

data: zaterdag 24 oktober t/m 23 december 2020.

 

 

Foto's