laatste week

De laatste dagen van de tentoonstelling UPDATE in Arti waar 6 werken van mij te zien zijn.  Gisteren was er een opening in de sociëteit, dus het was het erg druk en kreeg ik veel aandacht. Doet me goed. Zondag is de laatste dag van deze tentoonstelling.

Grootje met RUST uit serie: ‘n Geschiedenis’

uitproberen

Vandaag uitgeprobeerd of ik onder de gevilte handen van het project HULDE ook vilten handen kan neerzetten op de grond.  En ja…. dit lukt! Nu kan ik de vingers van de gevilte handen verschillende uitdrukkingen geven!

twee weken ervaring in Arti

Ondanks het prachtige weer is er veel belangstelling voor de tentoonstelling UPDATE van de Nieuwe Leden 2017 bij Arti et Amicitiae.(t/m 22 juli).

‘n Uitgebreid artikel in het Parool en reacties als deze:

‘ Vandaag was ik in Arti en zag je werk. Wat een schok. Ik kende je werk van de foto en nu was de overweldigende aanwezigheid voelbaar. Ook genoot ik van de achtergrond, de eenvoud en aanraakbare afwerking.’

Overzicht.

De Vloed (project over vluchtelingen)

Bij het Zelfportret dat ik heb gemaakt ((WEGKIJKEN) heb ik nu het tweede deel zo goed als klaar. Hier een foto van het kleine werkje dat naast het grote doek komt te hangen en duidelijk moet maken waarom deze twee werken onderdeel zijn van het project dat over vluchtelingen gaat.

 

foto EXPO bij Arti

opening

Ondanks het mooie weer is er veel belangstelling voor de tentoonstelling UPDATE bij Arti et Amicitiae.

Hier een foto die mij toegestuurd werd. Gemaakt tijdens de opening.

expositie

Deze maand heb ik de ruimte gehouden om veel bij de expositie UPDATE bij Arti et Amicitiae te zijn zodat ik meer over mijn werk kan vertellen. Gisteren had ik dus bezoekers op afspraak. Altijd leuk om de reacties te zien van mensen die mijn werk bekijken.

Grootje, Rust en Schreeuw om Haar ( uit serie SCHREEUW).

RUST

Grootje heeft  gezelschap gekregen. Ook Rust heb ik naar Arti gebracht. Al het werk heeft een nieuwe plek gekregen in een ruimte die ik eerst niet als geschikt achtte. Maar nu het werk bij elkaar is, is het een prachtige presentatie geworden.

Rust

Schreeuw

Een van de 5 werken die ik laat zien in de komende Nieuwe Leden tentoonstelling in Arti is ‘Schreeuw om haar’.

Dit werk is ontstaan n.a.v. de Actie van kunstenaars op het Leidseplein (2010). In de krant stond er naast een artikel over deze actie een verdrietige foto van een kind. Dit werd MIJN schreeuw: zo vreselijk wat kinderen allemaal kan worden aangedaan!

 

nog een week

Volgende week dinsdag breng ik mijn werk naar Arti voor de Nieuwe Ledententoonstelling. Spannend, want ik laat tijdens deze tentoonstelling Grootje in al haar naaktheid zien. Ben daar nog voor aan het werk. Hier zie je hoe ik aan haar voeten werk.