7 november Stalhuus

De maandag is de dag dat de Kunstmaandroute op Ameland gesloten is. Vandaag dinsdag 7 november weer een geweldige dag gehad. Weer meer dan tweehonderdtwintig bezoekers kunnen begroeten.  Voor mij zijn de bijzondere momenten :                                         -als er een groep van 20 mensen in de expositie-ruimte is en dat het dan toch doodstil is: ‘n speld zou je dan kunnen horen vallen!  Mensen staan (vaak met open mond) stil bij een van mijn werken; lezen tekst over mijn werk of fluisteren met elkaar! Groter compliment kun je toch niet hebben!                                                                         – veel mensen komen nog een tweede of zelfs derde keer terug. Vaak met vrienden. Bij het weggaan wordt er nog gezegd dat ze volgende week weer komen!

KORTOM, ik geniet ook. Nu dit een van mijn laatste exposities zal zijn , zal ik hier nog vaak aan terugdenken!drukke dag, hier op de foto ‘n beeld daar van.