Open atelier dagen 2021

plekje ingeruimd voor de schilderijtjes van mijn kleindochter

Wat een super weekend was het. Topgastvrouwen die er voor zorgden dat ik nu- de dag na het weekend- een uiterst tevreden en zelfs uitgerust gevoel heb!!!Joke liep met een van mijn (gevilte) tassen, hier bij de RATTENKONING

Maar wat was het druk, keurig in plukjes kwamen er bezoekers. Ik denk dat er meer dan 500 mensen mijn werk hebben gezien.  En zo enthousiast over mijn werk. Ik ben nog aan het nagenieten van de complimenten die ik heb gekregen.en al een artikeltje in AMSTERDAMSDAGBLAD!

We hebben ook twee keer een cadeautje uitgedeeld aan de ‘zoveelste’ bezoeker.                                  De eerste keer werd er een cadeautje uitgereikt aan een wel heel bijzondere bezoeker: Greet Hettinga, een van de eerste organisatoren van deze KUNSTROUTE in Noord , toen nog de KAN .

zie ook : https://www.amsterdamsdagblad.nl/regio/a111ste-bezoeker-bij-open-ateliers-noord-en-mieke-werners