PARADE toch nog deze zomer!

Corona-tijd geeft veel onzekerheden:  tentoonstelling WEL of toch nog NIET.

Zoals het er nu uit ziet komt er in Museum het Leids Wevershuis deze zomer toch nog mijn solotentoonstelling PARADE .                      De planning is dan : tussen woensdag 21 juli en zondag 12 september 2021.                                                                 Ik ben deze tentoonstelling aan het voorbereiden: ‘wat wil ik daar laten zien’? Een van de ideeën is om de prachtige, oude bedstede in het Wevershuis te gebruiken voor het beeld “KONINGSKIND’.              Hier een impressie:

Ook wil ik in Leiden LOT – gemaakt in 2015- laten zien in verbeterde vorm.  (zie foto hieronder).LOT 2021

En natuurlijk mijn installatie PARADE waar de tentoonstelling naar genoemd is. Kijk voor meer informatie over dit project  op   https://textielkunstenaar.com/wp-admin/post.php?post=4520&action=edit

PARADE

Ook Hulde zal niet ontbreken. Er staat in een van de kamers een oude tafel. Voorlopig denk ik hier de vilten handen te presenteren zoals op deze foto is te zien:

HULDE