Voorbereiden Kunstroute 2022

Foto van de Rattenkoning , indertijd in Monnickendam  gemaakt

Ook al duurt mijn komende tentoonstelling maar twee dagen  en  zijn er maar twee werken van mij te zien,  er is toch weer veel te regelen. Fotoboek up to date, teksten nakijken, publiciteit regelen. Media bereiken gaat moeizaam, ‘t enige dat nu zeker is, is dat er een vermelding komt in ‘Briljantjes’ van omroep Salto (Stichting Amsterdamse Lokale Televisie Omroep) a.s. maandag 23 mei.

Ook al zal ik er zelf veel zijn, ik heb wat extra hulp gevraagd.  Tussen 11 en 5 uur zal er altijd iemand zijn die geïnteresseerde mensen meer informatie kan geven. Het verhaal over de RATTENKONING is indrukwekkend genoeg. Via Facebook heb ik zelfs een verhaal gehoord over een levende Rattenkoning in Cairo.detail een rat

  • te zien in BROEKERHUIS,  Leeteinde 16
‘n VERHAAL    (installatie project HULDE)

* te zien in Overzichtstentoonstelling : Studio TUNGSTEN,  Hellingweg 22

KUNSTROUTE BROEK in  WATERLAND 26 en 27 mei  2022                                            open van 11- 17 uur

www.kunstroutewaterland.nl

• Wil je mij zelf ontmoeten, laat het me weten!