KUNSTROUTE Broek in Waterland

detail Kaakberg

26 en 27 mei  (Hemelvaartdagen) doe ik mee aan de Kunstroute in Broek in Waterland .   Het is niet de eerste keer dat ik hieraan meedoe. In het jaar 2008 en 2011 heb ik al eens meegedaan. Ik had toen een prachtlocatie:  In Waterland staan (en stonden ) zeer bijzondere schuren, de zogenaamde KAAKBERG.     In een van die unieke houten gebouwen heb ik dus twee keer een installatie mogen laten zien. * HUIDEN, een opstelling van (van wol gemaakte) huiden. De tweede keer maakte ik opnieuw een installatie met de titel WEEMOED.  De titel slaat (o.a.) op mijn verdriet dat deze mooie kaakberg gesloopt zou worden.

Nu in 2022 -tijdens de Hemelvaartdagen- zijn er twee werken van mij te zien:

“de RATTENKONING”  in het Broekerhuis  en  “‘n VERHAAL” in Studio Tungsten  .

WELKOM!